Alex Borstein

Alex Borstein

Alex Borstein

Základné Informácie

Celé meno: Alexandrea Borstein
Narodená: 15. februára 15, 1973 v meste Chicago, Illinois
Manžel: Jackson Douglas
Dabuje: Lois, Lorettu, Barbaru Pewterschmidt, Triciu Takanawu

Začiatky

Americká herečka, dabérka, scenáristka a komička. Narodila sa v Chickagu USA. Bola vychovaná ako židovka a má dvoch bratov. Je vydaná za Jackonsa Dougleasa a má dve deti. Najviac sa zviditeľnila vystupovaním v MadTV (1997-2002) , z ktorej kvôli konfliktom s producentmi musela odísť. Počas účinkovania v MadTV sa stretla so Sethom MacFarlaneom , ktorý má pod taktovkou celý Family Guy a neskôr sa stala hlasom ryšavej polovičky Griffinovcov.

Filmografia

  • Ten, kto dáva bacha (2007)
  • The Pre Nup (2007)
  • Little Man (2006)
  • Dobrú noc a veľa šťastia (2005)
  • Celebrity Blackjack (2005)
  • Stewie Griffin - The Untold Story (2005)
  • Catwoman (2004)
  • Billy's Dad Is a Fudge-Packer (2004)
  • Santa je úchyl! (2003)
  • Rímske prázdniny (2003)
  • Americký Casanova (2002)
  • Showtime (2002)

Odkazy